15/5/07

Addicte a un videolog

De formes d'expressar-nos n'hi ha moltes i gràcies a Internet n'hem descobert de noves i molta gent s'ha vist capacitada per mostrar les seves inquietuds al món virtual (real).

He de confessar que des que vaig descobrir aquest videolog, que fa més d'un any que existeix, espero amb expectació l'actualització setmanal.

Tal com diu el protagonista, cada diumenge i amb la ressaca conseqüent després d'una nit desenfrenada, aquest operari d'una grua, que ronda la trentena, s'asseu davant de la càmera i durant escassos minuts explica les seves vivències personals. En realitat però, és una sèrie on s'hi expliquen les diferents situacions i relacions que tenen els personatges en una ficció que sovint supera la realitat.

Tot això no treu el més que notable esforç de guió que hi ha al darrera d'una cosa aparentment tan senzilla. Des del meu parer, és un molt bon exemple de com es pot crear una trama i resoldre's en tant sols un parell de minuts i que no desentoni amb el tarannà general de la sèrie.

A més, la constant aparició de referents per a una generació amb la qual m'hi sento totalment identificat així com per l'ús del sentit de l'humor, són factors determinants per entendre l'èxit que tenen aquests joves. Èxit que es tradueix en els honors que rep setmanalment l'actualització del videolog al youtube.

En definitiva, no és que en vulgui fer publicitat, però quan alguna cosa sobresurt de la mitjana, crec que val la pena donar-la a conèixer, encara que sigui tard.